Mostbet Πληρωμή

Ο διαδικτυακός πράκτορας στοιχημάτων είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει στους παίκτες μια μεγάλη ποικιλία από βολικές και ασφαλείς μεθόδους για την πραγματοποίηση καταθέσεων και την ανάληψη κερδών. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, βήμα προς βήμα οδηγίες για την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων και θα απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις των Ελλήνων χρηστών.


MOSTBET

Κατάθεση στην Ελλάδα

Οι παίκτες στην Ελλάδα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία επιλογών κατάθεσης, όπως τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου και κρυπτονομίσματα.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ MOSTBETΈβαλε κάτω τα περισσότερα
τραπεζική μεταφορά3-5 εργάσιμες ημέρες€10€5 000
VisaΆμεσα€10€5 000
MasterCardΆμεσα€10€2 000
Κάρτα όπλωνΆμεσα€10€5 000
των μαντηλιώνΆμεσα€10€1 000
PayatamΆμεσα€10€10 000
Όπως πορτοφόλιαΆμεσα€10€500
μια σελίδαΆμεσα€20Απεριόριστος
BitcoinΆμεσα€20Απεριόριστος
Bitcoin CashΆμεσα€20Απεριόριστος
LitecoinΆμεσα€20Απεριόριστος

Οδηγίες για την κατάθεση

Για παίκτες από την Ελλάδα, η διαδικασία αναπλήρωσης του υπολοίπου του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά:

site mostbet

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Μεταβείτε στον ιστότοπο του bookmaker χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

kataoen mostbet

Μεταβείτε στην ενότητα πληρωμών

Στον προσωπικό σας λογαριασμό, επιλέξτε την καρτέλα «Ταμείο» ή «Κατάθεση».

payments mostbet

Επιλέξτε έναν κατάλληλο τρόπο πληρωμής

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε από τη λίστα των διαθέσιμων.

cash mostbet

Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε

Στο ειδικό πεδίο αναφέρετε το ποσό της κατάθεσης. Εξετάστε τα όρια για το επιλεγμένο σύστημα πληρωμών.

card number mostbet

Εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας

Εάν επιλέξατε να πληρώσετε με κάρτα, εισαγάγετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό CVC.

pay mostbet

Επιβεβαιώστε τη συναλλαγή

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που εισάγατε είναι σωστές και κάντε κλικ στο κουμπί “Αναπλήρωση λογαριασμού”.

Προθεσμίες εγγραφής

Η ταχύτητα λήψης κεφαλαίων στο υπόλοιπο του παιχνιδιού εξαρτάται από την επιλεγμένη μέθοδο κατάθεσης. Οι Mostbet συναλλαγές που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια και κρυπτονομίσματα είναι συνήθως στιγμιαίες, ενώ οι μεταφορές από τραπεζική κάρτα μπορεί να διαρκέσουν έως και αρκετά λεπτά.

Λάβετε υπόψη ότι για να πραγματοποιήσετε τυχόν οικονομικές συναλλαγές στο γραφείο στοιχημάτων, πρέπει να έχετε έναν πλήρως επαληθευμένο λογαριασμό. Η διαδικασία επαλήθευσης περιλαμβάνει επιβεβαίωση της ταυτότητας, της ηλικίας και της διεύθυνσης κατοικίας του παίκτη. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να προσκομίσετε μια φωτογραφία ή σάρωση του διαβατηρίου σας, καθώς και ένα έγγραφο που να δείχνει την τρέχουσα διεύθυνσή σας (για παράδειγμα, έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας). Μόνο άτομα άνω των 18 ετών επιτρέπεται να παίζουν και να στοιχηματίζουν στον ιστότοπο του στοιχηματισμού. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει πρόσθετα έγγραφα για λόγους ασφαλείας.

verification mostbet
registration mostbet

Οδηγίες εγγραφής

 1. Στην κύρια σελίδα του ιστότοπου, κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.
 2. Επιλέξτε μέθοδο εγγραφής: με 1 κλικ, μέσω email ή τηλεφώνου.
 3. Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα με προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας.
 4. Επιβεβαιώστε τη δημιουργία του λογαριασμού σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο email.
 5. Συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ανάληψη χρημάτων από bookmaker

Ο πράκτορας στοιχημάτων εγγυάται στους πελάτες του την ασφαλή και έγκαιρη απόσυρση των κερδών. Για να υποβάλετε αίτηση για ανάληψη, πρέπει να έχετε έναν πλήρως ολοκληρωμένο και επαληθευμένο λογαριασμό. Διαθέσιμες μέθοδοι ανάληψης για παίκτες από την Mostbet Καζίνο Ελλάδα:

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗ
Κάρτα AstroPay1-3 εργάσιμες ημέρες€20€1 000
ecoPayzΆμεσα€10€5 000
Πορτοφόλι JetonΆμεσα€10€10 000
VisaΆμεσα€10€5 000
MasterCard1-3 εργάσιμες ημέρες€20€1 000
Πολύ καλύτερα1-3 εργάσιμες ημέρες€100€500
BitcoinΆμεσα€50Απεριόριστος
Bitcoin CashΆμεσα€50Απεριόριστος
LitecoinΆμεσα€50Απεριόριστος
EthereumΆμεσα€50Απεριόριστος
PaytmΆμεσα€10€1 000
UPI1-3 εργάσιμες ημέρες€50€500

Οδηγίες για ανάληψη χρημάτων από λογαριασμό στοιχηματισμού

 • Συνδεθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο
 • Στο κάτω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο “Ολοκλήρωση αγοράς”
 • Επιλέξτε μια μέθοδο κατάθεσης
 • Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη
 • εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης

Περιμένετε για επιβεβαίωση

history payment mostbet
status mostbet

Όροι για την πίστωση των κερδών

Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας μετά την έγκριση του αιτήματος ανάληψης της Mostbet πληρωμή εξαρτάται από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής και μπορεί να κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι πιο γρήγορες συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών και κρυπτονομισμάτων – τα κεφάλαια φτάνουν σχεδόν αμέσως. Η ανάληψη σε τραπεζικές κάρτες και λογαριασμούς διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρεία επεξεργάζεται αιτήματα ανάληψης με σειρά προτεραιότητας, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η διαδικασία μπορεί να καθυστερήσει λόγω πρόσθετων ελέγχων ή τεχνικών προβλημάτων.

Πιθανά προβλήματα

 1. Mostbet πληρωμή Σφάλμα κατά τη μεταφορά χρημάτων. Λύση: Ελέγξτε ότι τα στοιχεία πληρωμής που καταχωρίσατε είναι σωστά και δοκιμάστε ξανά. Εάν το σφάλμα επιμένει, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη.
 2. Απόρριψη συναλλαγής από τράπεζα ή σύστημα πληρωμών. Λύση: ελέγξτε τον λόγο της άρνησης με την τράπεζά σας ή την υπηρεσία πληρωμών. Μπορεί να έχει γίνει υπέρβαση του ορίου μεταφοράς ή να υπάρχουν υποψίες απάτης.
 3. Υπέρβαση ορίων κατάθεσης/ανάληψης. Λύση: Διαβάστε τους τρέχοντες περιορισμούς για την κατάσταση και τον τρόπο πληρωμής σας στην ενότητα Βοήθεια του ιστότοπου. Εάν είναι απαραίτητο, πραγματοποιήστε επαλήθευση για να καταργήσετε τα όρια.
 4. Μεγάλη αναμονή για πίστωση χρημάτων στο υπόλοιπο. Λύση: εάν τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σας εντός της καθορισμένης περιόδου, γράψτε στην ηλεκτρονική συνομιλία υποστήριξης ή στο email. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την πληρωμή σας και να επιλύσετε το πρόβλημα.
rules mostbet

Τεχνική υποστήριξη

Η υπηρεσία υποστήριξης πελατών λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για να βοηθήσει γρήγορα τους παίκτες σε τυχόν προβλήματα. Mostbet πληρωμή mπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς τεχνικής υποστήριξης με διάφορους τρόπους:

 1. Η διαδικτυακή συνομιλία στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή είναι η πιο γρήγορη επιλογή για να λάβετε απάντηση
 2. Email – [email protected], χρόνος απόκρισης έως 1 ώρα
 3. Φόρμα σχολίων – αφήστε το αίτημά σας στην κατάλληλη ενότητα του ιστότοπου και λάβετε απάντηση μέσω email

Οι χειριστές επικοινωνούν στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με καταθέσεις, αναλήψεις ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Το ικανό προσωπικό υποστήριξης είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει!

FAQ

Πώς να ακυρώσετε μια ανάληψη από τον λογαριασμό σας στην Mostbet?

Μπορείτε να ακυρώσετε ένα αίτημα ανάληψης ενώ βρίσκεται σε κατάσταση «Επεξεργασία». Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, ανοίξτε το ιστορικό συναλλαγών σας, βρείτε αυτό που χρειάζεστε και κάντε κλικ στο «Ακύρωση».

Ποια είναι η ελάχιστη κατάθεση που μπορώ να κάνω?

Το ελάχιστο ποσό αναπλήρωσης εξαρτάται από το επιλεγμένο σύστημα πληρωμών, αλλά κατά μέσο όρο είναι 10-20 €. Το προτεινόμενο μέγεθος πρώτης κατάθεσης είναι από 50€.

Ποια έγγραφα χρειάζονται για την επαλήθευση?

Για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα και την ηλικία σας, πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή σάρωση του διαβατηρίου, της ταυτότητας ή της άδειας οδήγησης στον προσωπικό σας λογαριασμό. Χρειάζεστε επίσης ένα έγγραφο που να αναφέρει τη διεύθυνση κατοικίας σας.

Τι γίνεται αν τα χρήματα δεν πιστωθούν στον λογαριασμό?

Εάν τα χρήματα δεν πιστωθούν στο υπόλοιπό σας εντός του χρόνου που καθορίζεται για το σύστημα πληρωμών, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη για βοήθεια. Οι ειδικοί θα παρακολουθήσουν τη συναλλαγή και θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κρυπτονομίσματα για να κάνω κατάθεση?

Ναι, ο πράκτορας στοιχημάτων δέχεται καταθέσεις σε Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) και Litecoin (LTC). Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης σε κρυπτονομίσματα είναι 0,001 BTC ή το ισοδύναμο σε άλλα νομίσματα.